Stäng

Prova medlemskap!

Prova medlemskap i 3 månader hos Neuroförbundet - Upptäck vad vi kan
göra för dig utan att det kostar dig någonting!

Din e-post har skickats

Gör det nu!
www.neuroforbundet.se

Välkommen till Avstamp

För dig som nyligen har fått diagnosen MS

Här får du viktiga kunskaper om MS. Vi lär dig till exempel vad MS egentligen är och hur livet med familj och arbete kan fungera.

Konsten att leva med MS

Avstamp är uppdelad i olika avsnitt för att det ska va enkelt att navigera och ta till sig den kunskap du tycker är mest intressant. Avsnitten är fristående och du kan titta på dem i vilken ordning du vill! Du väljer själv vad du vill veta mer om och du gör det i din egen takt.

Aktuellt om ms

Se filmen "My dream is alive"!

"My dream is alive" är en film som ger hopp och kraft att fortsätta med ditt liv och dina drömmar även om du fått diagnosen multipel skleros - ms. Idag finns så mycket hjälp att få tack vara forskningens framsteg. Läs mer

Rekommendation att godkänna ocrelizumab

Det vetenskapliga rådet inom europeiska läkemedelsmyndigheten är positiv till att ocrelizumab (som marknadsförs under namnet Ocrevus) godkänns för behandling av två olika former av multipel skleros (MS).

Läs mer

MS-fatigue

Få kraften att räcka till. Informationskampanj om MS-fatigue - den utmattning eller orkeslöshet som är annorlunda än vanlig trötthet och som är ett vanligt symtom vid multipel skleros (MS). Läs mer

Läs om fler aktuella...