Stäng

Prova medlemskap!

Prova medlemskap i 3 månader hos Neuroförbundet - Upptäck vad vi kan
göra för dig utan att det kostar dig någonting!

Din e-post har skickats

Gör det nu!
www.neuroforbundet.se

Välkommen till Neuroförbundet Stockholm

Neuroförbundet Stockholm, länets största lokalförening har en bra verksamhet som är öppen för alla medlemmar i länet.

Som kamratorganisation...ser vi till att våra medlemmar kan träffas under trevliga former. Vi anordnar bl a pubaftnar, viskvällar m m.

Som råd- stöd & serviceorganisation...ger vi råd och stöd till alla medlemmar och närstående som så önskar t ex samhällets stöd och hur man ansöker om dessa.

Som intresseorganisation...utövar vi påverkan på politiker och andra beslutsfattare för att samhället ska utvecklas till "Ett samhälle för alla". Att Neuroförbundet Stockholm har representation i olika råd, kommittéer m m där vi kan få vara med och diskutera "våra" frågor.

Nyheter och information från Neuroförbundet Stockholm

I juni bär det av till Kalmar och Öland

8-12 juni 2017. För intresseanmälan kontakta kansliet på tel 08 720 29 40 eller mejla stockholm@neuroforbundet.se. Pris cirka 6 500 kronor,...

Läs mer

Yoga och meditationsresa till Eria Resort på Kreta

Den 26 augusti - 9 september 2017 går den allra första Yogaresan till Kreta. För intresseanmälan och information kontakta kansliet på tel 08 720 29 40 eller mejla pia.laurell@neuroforbundet.se.

Läs mer

Följ med till Barcelona i oktober

Den 16 oktober till den 23 oktober gör vi Barcelona. För intresseanmälan kontakta kansliet på tel 08 720 29 40 eller mejla stockholm@neuroförbundet.se

Läs mer
Läs om fler aktuella...