Neuroförbundets lokalförening i Uppsala-Knivsta

Neuroförbundet Uppsala-Knivsta är en lokalförening med ca 280 medlemmar inom Neuförbundet. Föreningen arbetar för att vara en intressepolitisk förening, en serviceförening och en kamratförening.

Det är medlemmarna som själva bidrar till föreningens aktiviteter och inriktning. Medlemmarna väljer lokalföreningens styrelse på ett årsmöte varje år. (Till: nuvarande styrelse och övriga kontaktpersoner).

Intressepolitiskt arbetar vi för att förbättra vardagen för våra medlemmar. Neuroförbundet Uppsala-Knivsta har ett kontinuerligt samarbete med neuro-rehab, avdelning 170, inom Akademiska sjukhuset. Vi har också träffar med politiker inom kommun och landsting.

Vill du bli aktiv?
Har du ideer om aktiviteter eller något intressepolitiskt att jobba med inom lokalföreningen? Kontakta då kansliet så kanske det går att starta en grupp av fler som är sugna.

 • Om medlemskap hos oss!

  Som medlem i vår förening får du den lokala medlemstidningen Löven, Riksförbundets medlemstidning Reflex . Du kan... Om medlemskap hos oss!

 • Råd och stöd

  Här presenterar vi ett antal olika områden som är viktiga i vardagen: hjälpmedel, bostadsanpassning, färdtjänst mm.

  Råd och stöd
 • Kontakt

  Neuroförbundet Uppsala-Knivsta...

  Kontakt

Nyheter

Vad händer i föreningen!

2017-01-01

Medlemsträffar i vår! Tisdagen den 9 maj och 30 maj kl. 17-19...

Läs mer

Löven nr 1 2016

Medlemsbladet från Neuroförbundet Uppsala-Knivsta...

Läs mer

Endast 30 % får professionell rehabilitering i Uppsala

Över 500 000 personer har en neurologisk diagnos. För det flesta är rehabilitering och vuxenhabilitering nödvändigt för att kunna arbeta, ta hand om familjen samt delta i samhället. Läs mer

Läs om fler aktuella...