Louise Hoffsten släpper en ny bok

• Datum: 15-01-26, Publicerad av anne.thelander@neuroforbundet.se

Louise HoffstenLouise Hoffsten släpper en ny bok om hur hon gått vidare med livet efter sin förra bok "Blues". Att hon har lärt sig att leva med ms-sjukdomen i stället för att kämpa mot den.

I en artikel i tidningen Expressen tar Louise även upp relationen till familjen Stenbeck och sin mångåriga kontakt med Neuroförbundet. Varför det är viktigt att medverka i annonser i tidningar och på webben för Neuroförbundet med rubriken "Jag är inte ensam". Behovet att berätta att det är många som lever med en neurologisk diagnos. I artikeln uppmuntrar Louise folk att gå med i Neuroförbundet och samla in pengar till forskning och att hjälp och stöttning från Neuroförbundet finns att få om man lever med neurologisk sjukdom.

Läs hela artikeln på: http://www.expressen.se/noje/man-blir-galen-nar-man-inte-far-sova/