Neuroförbundet deltog i GrannYran i Lidköping söndagen den 16 oktober

• Datum: 16-10-20, Publicerad av peter.andersson@neuroforbundet.se

GrannYran är PostkodLotteriets specialdragning som äger rum tre gånger per år. Det är då alla lottköpare i ett postnummer någonstans i Sverige får dela på många, många miljoner.

Vinstutdelning och tv-inspelning Vinstcheckarna i GrannYran delas ut vid inspelningen av tv-programmet PostkodLotteriets GrannYra. TV-inspelningen började kl. 16.00. Programmet sänds i TV4 fredag 21 oktober kl. 19.30.

Inspelningen äger rum på eller i närheten av orten i det vinnande postnumret. Det brukar bli en riktig folkfest med tävlingar, kända artister och Lotteriets vinstutdelare på scen.

Neuroförbundet var representerade genom två av våra styrelseledamöter; Ewy Lundsten Falk och Kerstin Kjellin, som syns på bilden. Tack alla lottköpare för att ni är med oss och ger stöd via de pengar som Svenska PostkodLotteriet delar ut till förmånstagarna.