Prova medlemskap i 3 månader hos Neuroförbundet och upptäck vad vi kan göra för dig utan att det kostar någonting

Neuroförbundet

Pressmeddelande: BrainBus

BrainBus är utställningen om hjärnan och dess sjukdomar. Vi vill öka kunskapen hos allmänheten om att cirka 500 000 personer i Sverige har en neurologisk diagnos. Och att Sverige behöver 300 ytterligare neurologer för att förbättra vården för de drabbade.

BrainBus pågår i tre år med avslut hösten 2016, varav 10 veckor per år med en fysisk utställning som besöker cirka 30 orter per år från Ystad till Haparanda. Under dessa tre år finns också utställningen på brainbus.se.

BrainBus är ett samarbetsprojekt mellan Neuroförbundet ochParkinsonförbundet och finansieras av Svenska Postkodlotteriet.

Tidigare års pressmeddelande på mynewsdesk.com!